Családbarát Intézkedéseink - Mindenki egyformán számít

Parkolás és megközelíthetőség

Az Imre Udvar bőséges parkolási lehetőséget biztosít, a legtöbb parkolóhely valamivel nagyobb az átlagosnál. Ha bármilyen okból kicsit több térre van szükségetek, kérjük, jelezd előre, és a Szalon (1188, Budapest, Nagykőrösi út 73-76. 10. üzlet) mögött / mellett biztosítunk erre lehetőséget.

Az Udvarba rendszeresen érkeznek biciklivel. A kerékpárt a Szalon előtt lezárva hagyhatod.

Szalonunk földszinti része az utcafronti bejárat felől megközelítve akadálymentes.

Biztonságos hely

Fontosnak tartjuk, hogy a kezeléseink alatt ki tudj kapcsolni! Mivel olykor elkerülhetetlen, hogy a (leg)kisebb családtagok is elkísérjenek, így az ő védelmükre külön ügyelünk (lásd még: Házirend 4. pont). A közös térben nem használt konnektorokat gyermekek számára biztonságossá tettük. Külön szoptató helyiségünk nincs, de igény esetén tudunk egy zárt helyet biztosítani, ahol biztonságosan és zavartalanul táplálhatod kisbabád. A WC-be WC-szűkítőt és fellépőt helyeztünk el.

Ha úgy érzed, a kezelés alatt kerékpárod/babakocsid a parkolóból eltűnhet, maximum 2 darab biciklit vagy/és babakocsit a kezelés ideje alatt az előtérben is tudunk tárolni. Ezekben az esetekben a kezelés ideje alatt a bejárati ajtót bezárjuk.

Családi tudnivalók, programok és kedvezmények

Korosztálytól függetlenül minden vendégünket köszöntünk. A hozzánk betérő vendég jogosult a szezonális finomságokból (gyümölcs, cukorka, csokoládé) kedve és belátása szerint fogyasztani az előre kihelyezett édességes tál(ak)ból.

Házirendünk minden vendégünkre egyformán vonatkozik. Kiskorú csak felnőtt kísérővel tartózkodhat a Szalonban, mivel sajnos gyermekfelügyeletet nem tudunk vállalni.

Családi programok:

  • Egész évben elérhető: gyermekünk első kozmetikai kezelése (Ezekről bővebben a korábbi blogbejegyzésekben is olvashatsz)
  • Alkalomhoz kötődő, közös szülő-gyermek programok: farsangi, halloweeni, szilveszteri, születésnapi arcfestés. Szalagavatók idején közös smink.

Ha szülő és gyermeke egyidejűleg vesz szolgáltatást igénybe, a gyermek által igénybe vett szolgáltatás árából 10% kedvezményt biztosítunk.Csak kiskorú gyermek esetén igénybe vett szolgáltatásnál – amikor a szülő csak kísérő – diákigazolvány ellenében 5% kedvezményt biztosítunk.

Foglalási lehetőségeink

Egész évben szeretettel várunk!

Vissza a blogba