Online konzultáció – a XXI. század kozmetikája

Mielőtt az online konzultáció témába belemennénk, gondoljuk át, miért jó más emberekkel magunkról beszélgetni!

A magyar Forbes Főszerkesztője – Galambos Márton – a Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi karán tanuló diákok diplomaosztóján beszélt arról, hogy „az önismeret mindent visz”. Az az ember, aki tudja, hogy mikor kezd gyorsabban verni a szíve, mikor szárad ki a torka, mikor lesz frusztrált, mikor lesz izgatott, mikor kezd el izzadni a tenyere…? Az az ember hatékonyabb a munkában. Egyébként a magánéletben is, de maradjunk a munkánál. Gyorsabban vág az agya, jobban jönnek a számok, hatákonyabban dolgozik, mert ismeri önmagát. Tudja, hogy mikor mit kell csinálnia és mikor kell kompenzálnia. Azt is tudja, hogy mikor kell segítséget kérni. Óriási előny. Amennyiben lehetőségetek van rá, hogy magatokat jobban megismerjétek, éljetek a lehetőséggel! >>Ne adj Isten<< valaki felajánlja nektek, hogy kaptok egy coachot, azonnal fogadjátok el! Nincs annál jobb dolog, mint beülni egy szobába egy hozzáértő emberrel – legyen az pszichológus, vagy bármilyen más képzettségű szakember –és beszélgetni magunkról. Fantasztikus időtöltés!

Jeckel Eszter: Coach-mesék (részlet)

Az önmagunkról való mesélés, a magunkkal való törődés nemcsak a munkában és a magánéletben fontos, de a bőrünknek is. A bőr nem csak egy burok, amit egész életedben hordanod kell. Ő az összetartód, a védelmeződ, a kapcsolattartód, az egyik legintimebb szerved. Megérdemli a megfelelő ápolást és törődést, amit elsősorban te adhatsz meg neki! Ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, ragyogunk, önbizalomtól duzzadunk, és elfog egyfajta szuperhős-érzés, miszerint sebezhetetlenek vagyunk.

A pandémia sok erőt kivett mindannyiunkból. Kiből lelkileg, kiből anyagilag, kiből egészségügyileg, kiből minden téren. Hiányoznak a kapcsolatok, a jó beszélgetések egy közösen eltöltött finom vacsora mellett, a szórakozás, feltöltődés, az igazi kimozdulás lehetősége. Mi úgy éreztük, ezekben a „sötét” időkben is fontos, hogy támaszt tudjunk nyújtani. Így született meg az Online konzultáció ötlete, amit a feloldások után sem vettünk le a palettánkról.

Mire jó az online konzultáció?

1. Nem léteznek távolságok!

Teljesen mindegy, hogy az ország-világ mely szegletében tartózkodsz, internet vagy telefonos kapcsolat esetén bárhonnan igénybe tudod venni.

2. Megismered a bőröd rejtelmeit

Az online konzultáció nem helyettesít egy igazi arcdiagnosztikát, de a segítségével elsajátíthatod a helyes bőrápolás első lépéseit, megismerheted a bőrtípusod, előkészítheted a bőrödet a következő találkozásig, beszerezheted a számodra megfelelő termékeket, hogy mire az igazi látogatásra kerülne sor, már startra kész legyél.

3. Időt spórolsz vele

Nincs felesleges utazás, sorban állás, keresgélés, hisz a biztonságot jelentő otthonból is működik. Egy bő óra alatt megismered a bőrödet, a szükségleteit, és [online webshopunkban] meg is rendelheted a te személyre szabott arcápolási termékeidet.

Online konzultáció - szépségápolás - kozmetikus

A konzultáció bárhol, bármikor működhet, ha adottak a technikai feltételek

 

4. Fenntartásaid vannak a kozmetikusokkal szemben?

A kozmetikus nem mumus, de megértjük, ha rossz tapasztalat vagy tapasztalatlanság következtében óvatos vagy. Nincs ezzel semmi gond! Az Online konzultáció erre is remek lehetőség! Itt bármit megkérdezhetsz, elmondhatsz, ami a témával kapcsolatosan nyomja a lelked. Megismered a szakembert, és utána még mindig eldöntheted, hogy be szeretnél-e feküdni a szakértő kezei közé.

5. Tinédzserek vs. szülők és az arcápolás.

Megjelentek az első komedók, pattanások? Szemünk fénye nem akarja ápolni a bőrét, vagy pont az a baj, hogy mindent rá ken? Szülőként mindig a legjobbat szeretnénk gyermekeinknek, de ez nem könnyű feladat. Kozmetikushoz elrángatni gyakran nehézkes, és nem is mindig szükséges. Az Online konzultáció a tininknek is remek megoldás, mert egy számára is érthető világban ismerheti meg a szakembert, és nem kell attól tartania, hogy az ráugrik, és olyan dolgokat tesz vele, amit ő nem akar, fáj vagy kellemetlen neki, csak azért, mert a szülei fizettek érte. Ebben a korosztályban kifejezetten fontos az első alkalom jó benyomása, hisz egy életre fogja meghatározni az arcápoláshoz való viszonyt. És mennyivel nagyobb könnyebbség, ha magától mondja azt gyermekünk, hogy szeretném ápolni az arcomat, elmenni a kozmetikushoz, mintha harcolni kellene vele emiatt?!

Várunk szeretettel Online konzultációink egyikére, melyre [itt tudsz időpontot előjegyezni].

A Te Body-Face Academy & Spa csapatod

Vissza a blogba
  • Családbarát Intézkedéseink - Mindenki egyformán számít - Body-Face Academy & Spa

    Családbarát Intézkedéseink

    2021 végétől Családbarát Intézkedéseket vezettünk be. Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek adódhat az életében olyan eset, amikor kikapcsolódna, de a (leg)kisebb családtag(ok) rá marad(nak). Ez nálunk nem lehet akadály!

    Családbarát Intézkedéseink

    2021 végétől Családbarát Intézkedéseket vezettünk be. Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek adódhat az életében olyan eset, amikor kikapcsolódna, de a (leg)kisebb családtag(ok) rá marad(nak). Ez nálunk nem lehet akadály!

  • Ősz – szépségtippek, hogy ne őszülj bele - Body-Face Academy & Spa

    Ősz – szépségtippek, hogy ne őszülj bele

    Az ősz beköszöntével nem csak a természet változik meg, hanem mi magunk és a bőrünk is. Mire érdemes figyelni? Mi az, amiből érdemes még többet bevinni? Milyen bőrtáplálási változásokra érdemes...

    Ősz – szépségtippek, hogy ne őszülj bele

    Az ősz beköszöntével nem csak a természet változik meg, hanem mi magunk és a bőrünk is. Mire érdemes figyelni? Mi az, amiből érdemes még többet bevinni? Milyen bőrtáplálási változásokra érdemes...

1 / 2