Jöhet egy ajándék?

Ha ezeket a sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy szintet szeretnél lépni a bőrápolás terén. Fantasztikus vagy! A bőröd már most hálás ezért.

Készültünk egy személyre szabott ajándékkal, az e-diagnosztikával, aminek a piaci értéke 10 000 Ft, és segít kiválasztani a bőröd számára legfontosabb kozmetikumokat és kezeléseket. Küldetésünk, hogy a tudatos bőrápolás terén támogassunk az utadon, és ezt az e-diagnosztikát neked ajándékba odaadjuk.

Teendő: jelentkezz az ajándék e-diagnosztikáért és a válasz e-mailben töltsd ki a részletes kérdőívünket! A kérdőív kiértékeléséből megtudhatod, hogy az adatok alapján mire van most szüksége a bőrödnek termék vagy/és kezelés terén. Fontos kiegészítés: nincs semmilyen kötelezettséged, és az online kitöltés miatt időhöz sem vagy kötve.

Az ajándék e-diagnosztikával okosabban és könnyebben folytathatod az utad a tudatos bőrápolók világába! Ha még személyesebbé szeretnéd tenni az élményt, szeretettel várunk az online arcápolási konzultációra vagy bármelyik első alkalmas szalonkezelésen.

Bárhol is légy, segítünk. Szeretettel. ❤️ Neked.