Jöhet egy ajándék?

Ha ezeket a sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy szintet szeretnél lépni a bőrápolás terén. Fantasztikus vagy! A bőröd már most hálás ezért.

Mire számíthatsz a Női Vállalkozók Napján a Body-Face Academy & Spa standjánál?

  • Csom Barbara kozmetikusmester személyes tanácsadására
  • Az elsők közt lehetsz, akik az "Arcbőrünk és egyéb állatfajták" című könyv tulajdonosaivá válnak
  • Egy feliratkozásért cserébe szuper ajándékok várnak gazdára (korlátozott mennyiségben)
  • 1 000 Ft kedvezménykuponra a következő online vásárlásodhoz
  • Kedvezményes termékvásárlási lehetőséget biztosítunk, amit akár helyben is átvehetsz
  • Terméktesztre és termékkóstolóra

Ez még csak a kezdet! Készültünk egy 👉személyre szabott ajándékkal, az e-diagnosztikával👈, aminek a piaci értéke 10 000 Ft, és segít kiválasztani a bőröd számára legfontosabb kozmetikumokat és kezeléseket. Küldetésünk, hogy a tudatos bőrápolás terén támogassunk az utadon, és ezt az e-diagnosztikát neked ajándékba odaadjuk.

Teendő: 👇jelentkezz az ajándék e-diagnosztikáért👇 és a válasz e-mailben töltsd ki a részletes kérdőívünket! A kérdőív kiértékeléséből megtudhatod, hogy az adatok alapján mire van most szüksége a bőrödnek termék vagy/és kezelés terén. Fontos kiegészítés: nincs semmilyen kötelezettséged, és az online kitöltés miatt időhöz sem vagy kötve.

Az ajándék e-diagnosztikával okosabban és könnyebben folytathatod az utad a tudatos bőrápolók világába! Ha még személyesebbé szeretnéd tenni az élményt, szeretettel várunk a Női Vállalkozók Napján, vagy ha még személyesebbé tennéd az élményt, akkor online arcápolási konzultációra vagy bármelyik első alkalmas szalonkezelésen.

Bárhol is légy, segítünk. Szeretettel. ❤️ Neked.