Mobil

+36-30-624-4816

E-mail

contact@b-face.eu

Elérhetőség

Budapest, 18. kerület

Néhány fontos információ a webshop használatáról, hátteréről és a hozzá kötődő jogi dolgokról.

Webshop info

A webshopban bárki böngészhet, de a vásárlás regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz csupán az e-mail címedre van szükség, és már kezdheted is a vásárlást! [Regisztráció]

A webshopot az [Ecwid] rendszerén belül üzemeltetjük. Amennyiben vásárlás során elakadsz, vedd fel velünk a [kapcsolat]-ot!

Számunkra Te vagy a legfontosabb, így jogaidról a lehető legjobb, naprakész tájékoztatást igyekszünk megadni. A Fogyasztó Barát widget a jobb alsó sarokban minden fontos dologról tájékoztat, úgy mint az [Általános Szerződési Feltételek], az [adatkezelési tájékoztató] vagy az elállás. Ha bármiben bizonytalan vagy, és a widget nem ad jó választ, úgy a fenti kapcsolati linken megadott elérhetőségek bármelyikén állunk rendelkezésedre.

2021 szeptemberétől már hűségprogramunk is van. A hűségprogram során jelenleg kétféle módon szerezhetsz pontokat:

  • Aktivitással: fix és bizonyos időközönként új aktivitások várnak, amivel 50-200 extra pontot szerezhetsz. Az aktivitások közt van egyszerűbb (látogass meg minket a Facebookon / Instagramon) és összetettebb is.
  • Vásárlással: a termékvásárlásért fizetett összeg 10%-át visszakapod pontként.

A pontokból (forintos és százalékos) kedvezményeket vásárolhatsz, vagyis minél többet vásárolsz, annál többet is tudsz spórolni.